UNDERVISNING


Teori møder praksis

Få løftet kompetencerne i et af de mest eftertragtede emner indenfor security mangement.


ITSikkerhedsGruppen tilbyder kurser der sikrer medarbejdere den nødvendige indsigt for at kunne varetage deres opgaver, enkeltstående kurser eller et virksomhedsforløb

Få 3 kurser 

HJÆLP TIL SELVHJÆLP

Beskrivelse

Denne pakke er målrettet ledelsen i mikro- og små virksomheder. 


Der vil i perioden indgå 3 kurser indenfor de vigtigste risici som rammer virksomheder. Heraf et decideret kursus indenfor GDPR (beskyttelse af personoplysninger), samt 2 kurser der sætter fokus på de største trusler for jeres virksomhed samt, hvordan I nemmest efterlever de administrative krav der er. I får dermed en vejledning til, hvordan I undgår at blive de it-kriminelles nemmeste ofre. 


Her får I 3 kurser, der hver især hiver essensen ud af deres områder. Så har du en travl hverdag, men forståelse for at du er nødt til at beskytte din virksomhed og dens medarbejdere og kunder, så er denne pakke til dig. 


Hvornår

Aftales individuelt

Hvor

Online

Pris

kr. 9.995 eksl.moms.

Diplom

Digitalt diplom til hjemmesiden

Eksamen

Nej

Varighed

Ydelsen leveres over en periode på 3 måneder.

Skal påbegyndes senest 3 måneder efter køb. 

BLIV KLOGERE PÅ

RISIKOSTYRING

Beskrivelse

Der undervises i grundlæggende risikostyring, hvor du lærer at styre risici i virksomheden. Du lærer at finde, kvalificere og håndtere risici som truer informationssikkerheden. 

Undervisningen tager udgangspunkt i ISO/IEC 27005 men kombinerer den teoretiske viden med erfaringer fra den virkelige verden. 


Du får indsigt i etableringen, driften, vedligeholdelsen og den løbende forbedring af risikostyringsprocessen. Hører om faldgrupper og muligheder.

Viden om risikovurdering og -håndtering giver en indsigt i, hvordan virksomheden effektivt prioriterer ressourcerne til beskyttelse af kritiske og følsomme informationer.


Der er ingen forudgående forudsætninger, men det anbefales at du grundlæggende ved, hvad ISO/IEC 27001 og 27002 er. 

Hvornår

9.-10. november 2023

Hvor

Roskilde (fysisk kursusform)

Pris

kr. 9.995 eksl.moms.

Kursusdiplom

Ja

Eksamen

Nej

Varighed

2 dage

Meld din interesse

Kurset for risikostyring er ikke færdigplanlagt endnu. Men her kan du uforpligtende melde din interesse for deltagelse, hvorefter vi kontaktet dig så snart dato og sted er fastlagt

 
 
 
 
 
Ja
Nej
 
 
unsplash